Pynta fönstret med hjälp av naturen

Nu i juletider lyser stjärnor och ljusstakar i nästan alla fönster. Gör ditt fönster extra fint genom att addera enkla detaljer. Detaljer som får ditt fönster att se hemtrevligt ut.

Naturen är full av inredning som gör sig fint till jul. En stor inredningstrend är att använda granris i olika konstellationer. Ett tips är att pynta fönstret med granris för att ge ljuset från ljusstaken mer effekt. Placera granris på fönsterbrädorna i ditt hem. En detalj som ger ditt fönster en julig känsla.

En stor trend i år är att inreda fönstret med grönt från naturen. Ställ trädet i en snygg kruka och låt den pryda ditt fönster. Ett tips är att pynta trädet med små julgranskulor, ljusslingor eller andra detaljer som hör julen till. Snygg inredning som dessutom doftar gott.

Ett annat alternativ är att dekorera fönstret med ett par enkla kvistar. Lägg en kvist i en glaskupa eller en vas och ställ vid fönstret. Pynta gärna kvisten med mindre detaljer.

Om du vill hålla inredningen enkel är en ljusslinga ett bra alternativ. Placera ljusslingan på en fönsterbräda och låt det fina ljuset spridas i rummet.

-----

No more pages to load