Så inreder du efter jul

Julen är över och det är dags att plocka bort julpyntet och inreda hemmet på nytt. Satsa på enkla inredningsdetaljer och ljusa färger för att skapa en härlig vårkänsla hemma.

Gardiner

Efter ett par mörka vintermånader vill vi gärna ha in ljus i hemmet. Använd gardiner i ljusa färger såsom vitt, ljusrosa och ljusgrå. Gardiner som låter dagsljuset sprida sig i hemmet och får det att kännas ljusare och större.

Blommor

En bukett i kulörta färger kan göra underverk mitt i det gråa vinterrusket. Se till att pryda ditt hem med blommor och växter i olika färger och former. Det ger en fräsch känsla i hemmet. Det kan aldrig bli för mycket av blommor och växter så var inte rädd att ha fler buketter i samma rum. Ett tips är att placera blommorna i vaser av olika former.

Lampor

Ersätt julstjärnan med en snygg fönsterlampa. Fönsterlampor finns i olika varianter. En trendig lampa just nu är exempelvis en ljusring med en glödlampa i mitten. Snygg inredningsdetalj att ha i hemmet. Ett annat alternativ är att använda en traditionell lampa på fot.

Tavlor

Pryd ditt hem med ett flertal stilrena tavlor. Kombinera gärna tavlor i olika storlekar för en stilfull och intressant effekt.

-----

No more pages to load