Så väljer du belysning till hemmets alla rum

Belysning kan göra underverk i hemmet. Särskilt under de mörka vinterdagarna. Genom att välja rätt lampor kan du lysa upp och skapa en härlig känsla i alla rum. Nedan får du tips på belysning som lyfter ditt hem. Belysning som kommer få hemmets alla rum att bli ljusa och trendiga.

Köksbelysning

De flesta vill ha ett ljust och fint kök. Därför är belysningen i köket mycket viktig. Ett tips är att använda en snygg taklampa ovanför matbordet. Det ger en fin belysning.

Vardagsrummet

Vardagsrummet är en plats där de flest vill koppla av. Därför bör du satsa på en dämpad belysning i vardagsrummet. Ett tips är att använda en golvlampa. En lampa som är snygg och trendig. Placera lampan bredvid en fåtölj eller en soffa för snyggast resultat.

Badrumsbelysning

Byt ut de traditionella taklamporna i badrummet mot ett modernt alternativ. Använd gärna en snygg vägglampa i badrummet. Lampan lyser upp och inger en exklusiv känsla.

Sovrumsbelysning

Satsa på en trendig fjäderlampa i sovrummet. En lampa som är snygg och som avger ett fint ljus. Lampan är dessutom en trendig inredningsdetalj. Komplettera fjäderlampan med en bordslampa på nattduksbordet.

-----

No more pages to load