Det går att göra mycket spännande saker med pumpor till halloween. Bild: Blomsterlandet Bild: Blomsterlandet Bild: Blomsterlandet Bild: Blomsterlandet Bild: Blomsterlandet

Tips: Så får du fint med pumpor till halloween

Halloween närmar sig med stormsteg och något som förknippas starkt med denna högtid är pumpor. Det kan vara en riktigt fin dekoration i hemmet – men pumporna måste nödvändigtvis inte vara läskiga.

Här är några tips på hur du kan dekorera med hjälp av pumpor.

o Använd som en vas och dekorera med växter. Gör ett hål i mitten av pumpan med hjälp av en vass kniv. Placera blommor och blad i hålet.

o Om du ska ha en middagsbjudning är det fint att på bordet dekorera med pumpor i olika storlekar och färg. Dessutom kan du använda pumporna som namnskylt vid varje gästs plats.

o Gör en vacker ljuslykta av pumpan. Istället för att skära med en kniv så kan du använda borrmaskinen och borra små hål. Gröp ur med en kniv och placera ljus inuti.

o Precis som ägg på påsken så kan du måla och pynta dina pumpor. Antingen själv eller ihop med barnen. Måla med hobbyfärg eller spraya och dekorera med glitter.

Missa inga nyheter:

Anmäl dig till JKPG News nyhetsbrev – helt gratis!

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.

-----

No more pages to load