På söndag är det premiär för det nya konceptet Familjesöndagar på Stadsgården och då bjuds det bland annat på bad. Foto: Malin Pettersson

Stadsgården satsar på aktiviteter för hela familjen

På söndag 26 februari är det premiär för Familjesöndagar på Stadsgården, då barn och familjer bjuds in till en mängd olika aktiviteter och verksamheter mellan klockan 13 och 17.

Under flera år har Familjesöndagar varit uppskattade arrangemang på Öxnehaga bibliotek. Nu anpassas konceptetet till Stadsgården på Råslätt och ger möjlighet för familjer att få bada, leka, pyssla och prova på de aktiviteter som finns på Stadsgården.

– Vi vill bjuda in till en mysig familjefest en gång i månaden för att visa upp vilket fantastiskt hus vi har, som innehåller så många fina verksamheter. Oavsett om du aldrig varit på Råslätt eller är en av våra stammisar så hoppas vi att det kommer att locka till lek, interaktion och upplevelser. Familjesöndagarna är ett led i en ny organisation som prövas under året för att öka samverkan inom och utom huset, säger Hugo Ranerås, enhetschef på Stadsgården, i ett pressmeddelande.

Teater, trollerier och fritt bad

Nu på söndag är det alltså premiär för det nya konceptet och då bjuds det på bad och tävlingar i dansspelet Just Dance.

Under våren kommer Familjesöndagar att arrangeras en söndag i månaden och programmet innehåller bland annat teater, trollerier och clownerier, tillsammans med fika, pyssel och fritt bad.

-----

No more pages to load