Parkeringsrutan för färdtjänst / A6 Röd Entré Foto: Mattias Landström Parkeringsrutan för färdtjänst vid Röd Entré Foto: Mattias Landström Parkeringsrutan för färdtjänst Foto: Mattias Landström A6 Röd Entré Foto: Mattias Landström A6 Röd Entré Foto: Mattias Landström A6 Röd Entré Foto: Mattias Landström

Stavningsfadäsen på A6 – så gick det sen

Ingen har väl undgått stavningsblundern på A6 parkeringsruta för färdtjänst som inträffade i början av september. Här kommer en uppföljning på hur det gick.

I början av september gjorde A6 en parkeringsruta för färdtjänst utanför sin huvudentré. Men när texten målades dit blev det inte riktigt som planerat, en bokstav hamnade åt fel håll.

När Jmini publicerade nyheten på sin Facebooksida möttes den av en hel del roliga reaktioner där flera läsare tyckte att felstavningen skulle få vara kvar som en turistattraktion. Lars Bröms, som är centrumchef på A6, var inte sen med att skicka iväg ett svar med glimten i ögat: “Vi uppskattar att ni verkar uppskatta. Vi får fundera på om vi ska låta det stå kvar…. Har inte själv hunnit att se det än.”

Dessutom uppdagades det att A6 hade fler felstavade skyltar. Entré-skylten vid den röda huvudingången har nämligen fått sin accent vänd åt fel håll.

Nu har dock felstavningen i parkeringsrutan rättats till. Däremot får entré-skylten sitta kvar tills vidare berättar Lars Bröms.

– Färdtjänstrutan fick vara en turistattraktion ett litet tag i alla fall, säger Lars Bröms till Jmini.

Missa inga nyheter:

Anmäl dig till JKPG News nyhetsbrev – helt gratis!

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.

-----

No more pages to load