Louise Söderlund, vd Isaberg Mountain Resor, tar emot priset Årets turismpris på Jönköpingsgalan. Foto: Mattias Landström

De prisas som årets turistföretag

Isaberg Mountain Resort får årets turistpris i Jönköpings län. Priset delades ut i samband med Jönköpingsgalan den 22 april.

Priset Årets turismpris delas årligen ut till företag, organisationer, föreningar eller andra som genom föredömliga insatser i nytänkande, internationalisering, kvalitet och hållbarhet i företagandet, har bidragit till att utveckla besöksnäringen i Jönköpings län. 

I år gick priset till Isaberg Mountain Resort.

– Isaberg Mountain Resort har under de senaste åren målmedvetet arbetat för ökad kvalitet i form av ledarskap, värdskap, hållbarhet samt upprustning av anläggningen. Med sitt nytänk har företaget lyckats med utmaningen att skapa starka reseanledningar och att locka turister till regionen året runt. Vi anser att Isaberg Mountain Resort med detta, tillsammans med företagets internationalisering, är en god representant för Jönköpings län till Stora turismpriset, säger Lena Larsson, vd Smålands Turism, under prisutdelningen.

Priset delades ut av Stiftelsen för kunskapsfrämjande inom turism, med Tillväxtverket som huvudman. Nyhet för i år är att vinnaren av Årets turismpris i länet blir Smålands Turisms kandidat till Stora turismpriset i Sverige.

Isabergs vd Louise Söderlund strålade när hon tog emot priset under Jönköpingsgalan.

– Tusen tack för priset. Vi är fantastiskt glada, hedrade och stolta. Vi kommer jobba vidare i samma härliga anda med ”Äventyrliga stunder tillsammans” året runt. Välkomna till Isaberg, säger Louise Söderlund.

De övriga två företagen som var nominerade till priset var Fishing in Sweden från Aneby och Hooks Herrgård.

fakta

Juryns motivering:

Vinnaren av Årets turismpris imponerar med hög målgruppskännedom och digital mognad. Ett medvetet arbete med kvalitet, värdskap och hållbarhet har höjt gästnöjdheten. Företaget har på relativt kort tid fördubblat sin omsättning. Med kraftfulla steg har man nått positionen som ett starkt, exportmoget företag som lockar allt fler besökare från den internationella marknaden. Medvetna investeringar på nya upplevelser innebär starka reseanledningar till vår region – året runt.

Missa inga nyheter:

Anmäl dig till JKPG News nyhetsbrev – helt gratis!

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.

-----

No more pages to load