De båda männen nekar till att de ska ha varit inne i villan och stulit något Foto: Mattias Landström

Kastade ut stöldgodset ur bilfönstret innan polisen kom- häktades idag

De två män som greps efter ett villainbrott under långfredagen, häktades idag i Jönköpings tingsrätt på sannolika skäl misstänkta för grov stöld. Men de båda männen nekar till brott. 

Två män från Baltikum häktas idag misstänkta för grov stöld från en villa på Hisingstorp. Godset de fick med sig, kastade de ut genom bilfönstret precis innan de greps av polisen strax efter klockan 20.30 på fredagskvällen. 
 

Männen greps tack vare att en granne till villaägaren var ute med sin hund och upptäckte att det lös till och tyckte sig höra som att det var någon som var inne i huset. Hunden hans morrade och samtidigt tittade grannen bort mot en dunge en bit bort där han fick syn på en man och han ropade: “Vem är du?” och mannen började röra sig bort mot flerbostadshusen en bit bort. Grannen larmade sedan polisen som var på plats fem minuter senare.

Polisen lyckades senare stoppa de två männen som körde en baltisk bil. Strax innan de stoppades av polisen ska en av männen ha slängt ut en svart väska från bilen. Väskan innehöll smycken, kommunikationsradio, ficklampa, verktyg och handskar. Villaägaren har kunnat bekräfta att smyckena var familjens.

Missa inga nyheter:

Anmäl dig till JKPG News nyhetsbrev – helt gratis!

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.

-----

No more pages to load