Temabild Foto: Emma Krantz

Mannen som sa att det var rätt att skjuta skallen av kvinna åtals igen

Den man som i måndags åtalades för en flera rad brott, bland annat olaga hot i form av att säga “enda rätta är att skjuta skallen av dig” till en kvinna han tidigare hade relation till, åtalades på nytt i Jönköpings tingsrätt i veckan. 

Jmini berättade tidigare i veckan om den man på 38 år som bröt kontaktförbudet genom att ta sig in hos kvinna och ständigt hota henne genom att ringa, sms och skriva på sociala medier. Nu har samma man åtalats på nytt i tingsrätten, men för en helt annan typ av brott.

Ingick ett avtal
Den 38-årige mannen hade under hösten 2014 kommit överens med en annan man i ett avtal om att 38-åringen, för den andre mannens räkning, skulle sälja hans bil för 70 000 kronor.

Klargjorde inte
Mannen lämnad ut sin bil till 38-åringen som tog på sig ansvaret för bilen och sålde den senare. Men 38-åringen redovisade inte detta för bilens före detta ägare, mannen som ville att han skulle sälja bilen åt honom. 38-åringen struntade helt enkelt i detta och förde över pengar på olika konton och fifflade med transaktionerna, något som ett vittne har kunnat intyga vid förhör. 

Skyldig till brott
38-åringen gjorde sig därför skyldig till olovligt förfogande, alternativt förskingring och åtalades för det begångna brottet. 

Missa inga nyheter:

Anmäl dig till JKPG News nyhetsbrev – helt gratis!

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.

-----

No more pages to load