Foto: Pixabay

Mamman hotade att döda sin 5-åriga dotter

En kvinna åtalas för att vid flera tillfällen ha misshandlat sin dotter som är i femårsåldern. Dessutom ska kvinna ha hotat sin dotter och sagt att hon ska döda henne med kniv. 

I nästa vecka inleds rättegången mot den kvinna som åtalas för att vid flertalet gånger ha misshandlat sin dotter på fem år. 

Misshandeln och hoten som mamman ska ha utsatt sin dotter för ska ha inträffat från och till under cirka ett halvårs tid. 
Flickan ska ha fått utstå slag mot huvudet och kroppen, dessutom ska flickan ha fått örfilar och slag i ansiktet så att läppen sprack.

Mamman ska också ha misshandlat sin dotter vid ett tillfälle med en mobilladdare som hon slog mot flickans kropp. Och en gång blev den femåriga flickan upplyft i håret. Dessutom ska mamman ha sagt att hon ska döda flickan med en kniv. 

Det var tack vare att mamman i en grannfamilj misstänkte att något stod fel till och hon åkte till flickans mamman som i sin tur erkände att hon slagit sin dotter. Polisen larmades och kvinnan greps och anhölls.

Mamman nekar till att hon ska ha begått brotten, men flera personer, som bodde nära mamman och flickan, ska vittna mot kvinnan om vad de sett och hört i nästa vecka när rättegången inleds. 

Missa inga nyheter:

Anmäl dig till JKPG News nyhetsbrev – helt gratis!

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.

-----

No more pages to load