Högskoleinsparken augusti 2015 Foto: Mattias Landström

Shoppingfest i city för studenter

Shoppar i fyra timmar i 40 butiker i city. 

Det är vad medlemmarna i Jönköpings Studentkår erbjuds nu på fredag, och det är många som visat sig vara shoppingsugna. 

För andra året i rad är det dags för Studenternas dag. Tillfället då Jönköpings Studentkår bjuder in alla sina medlemmar till shoppingfest i city med grymma studentrabatter och erbjudanden. Under fyra timmar nu på fredag kommer nämligen ett 40-tal butiker ha exklusiva erbjudanden som enbart gäller för Jönköpings Studentkårs medlemmar. 

– Förra året slog den här aktiviteten alla våra förväntningar och var väldigt uppskattad av både studenter och butiker, säger Evelina Hjalmarsson, marknadskoordinator på Jönköping City. I år är det fler butiker som har erbjudanden och väldigt många fler studenter som anmält sig så vi räknar med en stor shoppingfest, fortsätter hon. 

Årlig tradition
Tanken bakom aktiviteten är att stötta en målgrupp som i vanliga fall inte har mycket pengar över till shopping och annan lyx. Aktiviteten är ett samarbete mellan Jönköpings Studentkår, Jönköping City och Jönköpings Kommun.  

– Samarbetet visar att de stöttar oss studenter, säger Alexander Morad, projektledare på Jönköpings Studentkår. Jag tror jag kan tala för alla studenter när jag säger att vi är glada över att det här har blivit en årlig tradition, fortsätter han. 

Missa inga nyheter! Gilla och följ Jmini.se på Facebook

-----

No more pages to load