Mullsjö Amatör Teater Sällskap inför övningen av ”Mullsjö - Det rör(l)iga Friluftsriket”  Foto: PeaX Svensson Regisörerna Erik Sollander och Peter Wiberg Foto: PeaX Svensson Mullsjörevyn 2015 "Mullsjö - Det rör(l)iga Friluftsriket" Foto: PeaX Svensson Mullsjörevyn 2015 "Mullsjö - Det rör(l)iga Friluftsriket" Foto: PeaX Svensson Mullsjörevyn 2015 "Mullsjö - Det rör(l)iga Friluftsriket" Foto: PeaX Svensson Mullsjörevyn 2015 "Mullsjö - Det rör(l)iga Friluftsriket" Foto: PeaX Svensson Mullsjörevyn 2015 "Mullsjö - Det rör(l)iga Friluftsriket" Foto: PeaX Svensson Mullsjörevyn 2015 "Mullsjö - Det rör(l)iga Friluftsriket" Foto: PeaX Svensson Mullsjörevyn 2015 "Mullsjö - Det rör(l)iga Friluftsriket" Foto: PeaX Svensson Mullsjörevyn 2015 "Mullsjö - Det rör(l)iga Friluftsriket" Foto: PeaX Svensson Mullsjörevyn 2015 "Mullsjö - Det rör(l)iga Friluftsriket" Foto: PeaX Svensson

Mullsjörevyn “Mullsjö – Det rör(l)iga Friluftsriket”

– Det blir en revy med 18 nummer, som mestadels är lokalt förankrad men som har en brett innehåll. Många av numren är riktigt aktuella även utanför Mullsjö, men mycket är lokalt förankrat och vissa nummer är riktigt “Skruvade”, säger Erik och Peter.

– Vi har varit runt och tittat på olika revyer och samlat erfarenheter, sen samlade vi ihop ett skrivargäng som fick göra ett basmaterial. Efterhand som vi började öva kom mycket idèer fram, speciellt från ungdomarna och vi strök och la till. 

Blandning av ris och ros
– Vi hade tänkt bjuda på ett potpurri av lokala traditioner som ”Mört-mete i Stråken” och ”Konsten att sitta på många stolar samtidigt”. Vi ger en inblick i älgjaktens mysterier, studerar pedagogiken på Sveriges första golfbana och inte minst slår vi ett slag för rätten att vara missnöjd! Som vanligt alltså – en blandning av ris och ros i glad förpackning, säger Erik och Peter

Min favoritregisör är Jonas Gardell, säger Erik Sollander. Hur han bygger upp sina revyer och hur han får revyerna att pulsera.

I tre helger efter Allhelgona helgen i november (6 – 21/11) kan man se revyn på Hotell Mullsjö.

PeaX Svensson

fakta

Biljetter köper ni på något av följande sätt:

Konsum i Mullsjö (kontant betalning)

Hotel Mullsjö (kontant betalning)

Facebook – Mullsjörevyn 2015)

Missa inga nyheter:

Anmäl dig till JKPG News nyhetsbrev – helt gratis!

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.

-----

No more pages to load