bob hund's 500:e spelning i kväll på Huskvarna Folkets Park

bob hund’s 500:e spelning i kväll

30 oktober bjuder musikföreningen 1934 och Huskvarna Folkets Park på två av Skandinaviens finaste liveakter. Den här kvällen kommer bli något alldeles extra, bob hund gör sin 500:e spelning…

bob hund
Sverige kan det här med institutioner. Bergman. Lindgren. Nobel. hund. Med snart 25 år av rundgång, gräslök och fågelsång bakom sig är det nämligen så vi vill se bob hund. Som en institution på den svenska livescenen.

Visst har de även hunnit med nio kritikerrosade album, en imponerande rad skeva hitlåtar och på senare tid även en egen opera. Men det är på en livescen bandet kommer till sin fulla rätt. Vi är därför ytterst glada att återigen få hälsa Thomas, Johnny, Conny, Mats, Jonas och Christian välkomna till Huskvarna Folkets Park.

Team Me (Norge)
Den här gången får bob hund sällskap i teaterladan av norska Team Me. Naiv indiepop med känslomätaren uppvriden till 11. Vi hör släktskap till klassisk twee med handklapp, 90-talets emo-pop och orkesterindie som Architecture in Helsinki och The Polyphonic Spree. Samtidigt är de en del av en norsk våg av ny spännande musik som känns helt egen. Givetvis är de också ett lysande liveband som ni absolut inte bör missa.

Krister Leimola
krister.leimola@jmini.se

-----

No more pages to load