Cicci Hallström, Barnens resebok och Fredrika Ottosson Foto: Pressbild

Barnens Resebok gör resande roligare

Den 16 januari släppes Barnens Resebok. En annorlunda resebok där barnen själva guidar dig till världens hörn! Flera av de medverkande barnen är från Jönköping, liksom illustratören Fredrika Ottosson.

Om boken

Följ med ut i världen och upptäck nya saker, coola fiskar och konstig mat. I Barnens resebok är det barnen själva som får guida dig till sina favoritplatser i världen!

Barnens resebok – innehåller 12 resmål med olika inriktning. Här finns båtluff i Grekland, vandring i Alperna och julfirande med barfotatomte i Thailand. Du får lära dig en massa roliga och viktiga saker, som att 22 på hindu uttalas ”bajs” och att världens tråkigaste strand finns i Nice. Dessutom får du reda på varför du behöver ett pass, barnens smartaste packningstips och hur man bäst fördriver en lång flygresa …

Barnens resebok är en inspirerande och rolig bok om att resa, från barnens eget sätt att se på saker. Och längst bak i boken kan du fylla i dina egna resmål!

fakta

Cicci Hallström (född 1980) är journalist och författare Med en karriär inom både TV och radio (TV4 Nyheterna, TV4:s Kalla fakta, Sveriges Radio och Sveriges Television) har hon lagt journalistiken på hyllan för böckernas skull.

Fredrika Ottosson (född 1978) är illustratör och formgivare med förkärlek för mönster, speciellt färgglada retromönster. Fredrika bor och jobbar i Jönköping.

Barnens resebok

Band: Inbunden
Format: 210 x 225 mm
Antal sidor: 96 sidor
ISBN: 978-91-88167-00-2
Utgivning: 15 jan
Genre: Fakta Barn & Ungdomar (4-9 år)
Text: Cicci Hallström
Illustration: Fredrika Ottosson

-----

No more pages to load