Jon Espeset har satt ribban högt, man ska vara bättre än Wallmans salonger. Foto: Alexandra Andreasson

Premiär för Harrys hyllade Krogshow

På fredag är det premiär för årets upplaga av Harrys Krogshow i Jönköping. Jon Espeset har satt ribban högt, man ska vara bättre än Wallmans salonger.

Efter förra årets dundersuccé sätter Harrys upp sammanlagt 17 föreställningar under hösten. 14 av dem är redan fullbokade och Jon Espeset tror att resten av biljetterna kommer att ta slut under kommande vecka då det endast finns 100 biljetter kvar.

– Vi har satt ihop en helt ny show trots att förra året var en succé. Det blir nya kostymer, nytt ljud och nytt ljus. Vi har skapat något som hela Sverige är nyfikna på, säger Jon Espeset.

”Bättre än Wallmans salonger”

Den tre timmar långa showen blir en resa i musikhistorien med medleyn från fyra olika årtionden. Bland annat bjuds det på ett Abba-medley och ett powerballad-medley. På scen står lokala artister som Jon beskriver som fullblodsproffs. Under showen kommer gästerna att kunna njuta av en trerättersmiddag.

– Wallmans salonger är en bra produkt som vi inspireras av, men vi är snäppet bättre. Vi har bland annat en egen orkester på plats.

Extraföreställningar

Jon Espeset avslöjar att man kommer ge ut tre extraföreställningar av Krogshowen under trettondagshelgen. Dessutom kommer man att sätta upp en Nyårsrevy-show med trerätterssupé.

-----

No more pages to load