Michelle Trosthoel på modellcastingen Foto: Mattias Landström

Från cafébiträde till model casting

Först ut på podiet i Spring inspirations modelluttagning var tjejen Michelle Trosthoel. Hon flyttade till Jönköping från Sävsjö och jobbar nu på ett café i stan. Men i dag fick hon istället testa på en riktig casting. 

Castingen började klockan 15:00 och modellerna droppade in efter hand. De fick gå in tio och tio och allting började med en enskild fotografering. Efter det fick var och en gå en runda på podiet. De som var intresserade av att gå som underklädesmodeller fick gå utan tröja. Först ut av alla på hela castingen var Michelle Trosthoel.

– Det var inget speciellt med att vara först ut. Det måste ju ändå göras. Det enda jag tänkte på när jag gick på podiet var att ha roligt, säger Trosthoel.

Det var helt spontant att Michelle sökte till Spring inspiration.

– Första gången jag hörde om eventet var för en vecka sedan. Det var helt enkelt bara en rolig grej att söka. Jag gillar utmaningar och att testa på nya saker. Jag tycker samtidigt att det är kul att vara framför kameran, men modellandet är inget jag funderat djupare på tidigare. 

Alla som har sökt kommer att få besked via mejl om de har blivit antagna eller inte. De modeller som blir uttagna kommer sedan att träna varje torsdag. Men än vet inte Michelle om hon är en av dem. 

– Om jag kommer med kommer jag bli så chockad. Men det skulle vara superkul.

-----

No more pages to load