Möt HV-stjärnorna i unik hockeysatsning på Harrys

På tisdag får du chansen att möta spelare och ledare från HV71 när Harrys anordnar en kväll med hockeyquiz i samband med bortamatchen mot Leksand. Satsningen sker i samarbete med Jmini och HV71 och väntas återkomma vid fler tillfällen under vårvintern.
   – Vi tänkte vi skulle skapa en trevlig hockeykväll och få upp stämningen inför slutspelet, säger Jon Espeset på Harrys.

Nästa vecka lanserar Harrys en helt ny satsning med hockeyquiz och förmånliga måltidserbjudanden. I samband med bortamatchen mot Leksand på Alla hjärtans dag får chansen att möta spelare och ledare från HV71 och tävla mot dina vänner i ett quiz.

– Vi tänkte vi skulle skapa en trevlig hockeykväll och få upp stämningen inför slutspelet, säger Jon Espeset på Harrys.

En rad HV-profiler kommer med stor säkerhet att vara på plats under kvällen, däribland Johan Davidsson, Johan Hult, Peter Ekelund, David Ullström och Johan Skogeryd från HV71:s marknadsavdelning. Dessutom kommer några skadade spelare från den nuvarande truppen att närvara. Även North Banks Supporters kommer vara på plats med ett stort gäng, berättar Espeset.

– Vi kommer att ha försnack och intervjuer före matchen, klockan 18. Därefter är det en hockeyquiz med tjugo frågor som vi startar igång innan matchstart och quizen i pauserna.

Espeset berättar att han kom på idén tillsammans med hockeyprofilen Anders ”Fanta” Karlsson, som också är med som samarbetspartner.

– Jag satt en dag med Fanta och diskuterade. Då kom vi fram till att det saknades en sån här grej i Jönköping. Vi bara tände på idén och så körde vi, säger Espeset.

Första priset på hockeyquizet blir Harrys egen loge med mat och dryck på en hemmamatch till ett värde av 6 000 kronor. Dessutom ligger biljetter till Björn Rosenström och Freddy Kalas i potten.

Träffa Sport JKPG:s reporter

Satsningen sker i samarbete med Jmini och återkommer senare igen till slutspelet. Adam Jönsson, reporter på Sport JKPG, bidrar med frågor till quizet och kommer själv vara på plats under evenemanget. Dessutom kommer fotografen Mattias Landström, så räkna med ett megamaffigt bildspel från kvällen.

– Vi ser det som ett sätt att komma närmare våra läsare och HV-fansen. Det ska bli kul att få lite ansikten på de som följer oss, säger Jönsson.

Missa inga nyheter:

Anmäl dig till JKPG News nyhetsbrev – helt gratis!

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.

-----

No more pages to load