Micael Matias och Fennsjö/Hagberg till Jolie Live

Micael Matias har hunnit med mycket sedan han slutade sjunga i Moe Joe. Förra sommaren släppte han sitt debutalbum ” A Philosophy of Modern Man” och i dagarna skrev han skivkontrakt med Docks Music och släpper singeln ”You Grew Through”, På lördag den 11 mars står han på scenen på Jolie Live. 

Som förband dyker de två gitarristerna Anders Fennsjö och Staffan Hagberg upp, fulladdade med olika stränginstrument.

– Vi träffade på Micael Matias när vi körde vårt ”Rock for Refugees” nere på APT förra året och visste redan då att vi ville höra mer av honom, säger Lennart Wass i arrangerande Lellelörda i ett pressmeddelande.

– Dessutom är vi glada att Fennsjö och Hagberg, som båda spelar i en mängd olika sammanhang, äntligen kunde synka sina kalendrar och fortsätta det Distriktsmästerskap i gitarr som de startade upp på restaurang Lingon för några år sedan. Där blir det en blandning av instrument, blues och andra sånger som ingår i den spännande tävlingen.

Flera välkända artister på väg in
Det är tredje gången i år som Jolie Live arrangeras, kommande artister är Neon Rustlers tillsammans med Catalina Blue den 25/3 och så storfrämmande från New Jersey: James Maddock som dyker upp den 8/4. Och precis som vanligt är det tidig lördag som gäller:

– Vi öppnar 18.00 och musiken tystnar runt 21.45.

-----

No more pages to load