Eric Negron kommer till Jönköping den 12-13 april. Foto: pressbild

Beyoncés dansare kommer till Jönköping

Han kommer direkt från New York och har tidigare dansat för bland andra Beyoncé, JLO, Missy Elliot, Chris Brown och Mariah Carey. På påsklovet kommer Eric Negron till Jönköping för att undervisa i Hiphopdans.

KFUM Studio in motion och Bilda storsatsar på dansen som årets påsklovsaktivitet. Nu är det klart att den omtalade dansaren och koreografen Eric Negron, från New York, kommer till Jönköping för att undervisa i Hiphopdans.

Negron har tidigare dansat för artister som Beyoncé, JLO, Missy Elliot, Chris Brown, Mariah Carey och Beenie Man. I dag undervisar han på en rad olika dansskolor i New York, koreograferar för artister och reser runt i världen för att sprida sin dans.

Vecka 15 kommer Negron att turnera runt i Norden för att sprida sin kunskap och den 12-13 april gör han ett stopp i Jönköping för alla dansfantaster.

– Jag är jätteglad för att det blev två dagar. Nu får eleverna chansen att få mer personlig återkoppling och får extra mycket inspiration när en dansare av världsklass är i stan, säger Emma Nordin, en av arrangörerna bakom dans-workshopen.

Man behöver inte ha några förkunskaper för att medverka.

Missa inga nyheter:

Anmäl dig till JKPG News nyhetsbrev – helt gratis!

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.

-----

No more pages to load