Jönköpings hemligaste band spelar på Jolie Live

På lördag den 25 mars spelar ett av Jönköpings mest hemlighetsfulla band (ingen hemsida, få spelningar) – The Neon Rustlers på Jolie Live. Det skriver arrangörerna Staffan Hagberg som tillsammans med Hans Ludde Ludvigsson och Lennart Wass driver Lellelörda som i sin tur driver Jolie Live, i ett pressmeddelande.

Ett ”skönt gungande rootsrock med stänk av country” utlovas. Och mycket stänk av country finns hos skönsjungande duon Catalina Blue som gör en efterlängtad reprisspelning på Jolie Live-scenen.

– Det roligaste med Jolie Live är att komma i kontakt med nya band och musiker som är rotade i den äkta Americana-musiken som vi själva, säger arrangörerna.

– Genom Niklas Malmquist på Treasure sound fick vi för ett år sedan höra talas om både Neon Rustlers och Catalina Blue – och föll som furor direkt. Catalina Blue hann med att gästa oss redan i höstas, men vi och publiken vill höra dem igen. Och Neon Rustlers gör inte så många spelningar om året, så vi är fantastiskt glada att de vill – och hinner – komma till oss.

Neon Rustlers består av Björn Falkenström (bas), Eric Svensson (gitarr), Kristoffer Ericson (gitarr), Mattias Forsman, (keyboard, sång), Erik Fröderberg (trummor) samt Tobias Hill. Catalina Blue består av Sofie Lundgren och Ellen Hall.

Och precis som vanligt är det tidig lördag som gäller:

– Vi öppnar 18.00 och musiken tystnar runt 21.45…

-----

No more pages to load