Thomas Di Leva kommer till Harrys den 27 augusti. Foto: Pressbild

Thomas Di Leva ger intim konsert på Harrys

Evenemang. En av landets mest spektakulära artister, Thomas Di Leva kommer till Harrys för en spelning tillsammans med Rymdraketerna den 27 maj.

Thomas Di Leva – Rymdblomman från Gävle, är en av landets mest kända och spektakulära artister genom svensk pophistoria. Vem har inte hört “Vem ska jag tro på?”, “Vi har bara varandra”, “Miraklet” eller någon annan av hans otaliga radiohits och svenska popklassiker. Di Levas säregna röst och unika popsound är numera legendariskt i kultursveriges rika mylla.

Hans tidlösa texter tar med enkla ord upp djupa frågeställningar såsom meningen med livet och “Vad är frihet?”. Han sätter ord på det vi alla känner men inte kan förklara och hans kärleksfulla uppenbarelse inspirerar och fyller oss med hopp.

Artisten Thomas Di Leva är med 22 album och hundratals TV-framträdanden ständigt lika aktuell och alltid i rörelse. Efter över 30 års turnerande för fullsatta salonger och festivaler känns den en gång så “udda fågeln” nu som en självklarhet på sommarens soliga scener.

Så det är med stor glädje och förväntan vi nu år 2017 åter får uppleva Di Levas hänförande sång och artisteri här på Harrys i Jönköping.

OBS! Separat förköp av konsertbiljett krävs, även om ni bokar bord. Biljetter köps på Harrys.

Missa inga nyheter:

Anmäl dig till JKPG News nyhetsbrev – helt gratis!

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.

-----

No more pages to load