Nu ska de in på Teatern och bli rockstjärnor för en dag. Foto: Hans Järeby Norman och Hult som framträdande killar i Strandbandet. Foto: Hans Järeby Nu övas de för fullt inför förverkligande av nästa dröm. Foto: Hans Järeby

Norman och Hult: Rockstjärnor för en dag

Nu gör de det, uppfyller sin dröm. Men bara en gång. Conny Norman och Peter Hult blir rockstjärnor i ett framträdande på Jönköpings Teater. 

Polarna Conny Norman och Peter Hult har haft många gemensamma drömmar i livet och nu har ytterligare en dröm seglat upp. En dröm om att få uppträda som Rockstjärnor, om så bara för en dag.

Som de envisa och glada killar de är har de också genomfört sina drömmar ända sedan den dagen den första drömmen flödade ut ur en vassrugge på Öland. Då drömde de om att starta ett band tillsammans och så blev det, Strandbandet var fött.

Ett galet band av killar som gillade att lira ihop och dessutom göra något spektakulärt av det och det mer en rejält. Färgglada kostymer, hattar, uppblåsta krokodiler och andra strandprylar på scenen gjorde det här bandet till ett något speciellt coverband med galna upptåg.

Nu gäller det att förverkliga nästa dröm.

-Tänk att en kväll få spela sina egna låtar, få ge vår Music story och på en riktig scen. En kväll när vi Norman och Hult står på scen som riktiga rockstjärnor och spelar sina egna låtar tillsammans med ett gäng duktiga medmusikanter, säger Conny Norman och ögonen lyser av längtan efter den 30 september.

Den dagen har de bokat Jönköpings Teater, det är vad de menar med riktig scen. En scen där man har den där nära kontakten med sin publik och mitt i stan och nära till Grand Hotel.

Båda har sedan 25 år tillbaka en låtskatt som få har fått njuta av, men nu ska låtarna ut i offentligheten. Låtar som tillkommit i olika sammanhang totalt tolv, sex vardera.

Alla låtar har sin egen historia och därför krävs det lite film och tillbakablickar från åren och som vi tror uppskattas av vår publik. Under resans gång har polarna hunnit med att spela in en CD och förutom den musikaliska upplevelsen i teatern får alla gäster även en CD i handen.

Föreställningen ges i matinéform med start på eftermiddagen och det bjuds på en hel del roliga upptåg, glamour, galenskap och musikalisk glädje. En galen resa genom polarnas musikaliska liv. 

-Vi är så otroligt taggade och tycker det här ska bli så roligt och vi hoppas så klart att de blir fullt i teatern och vi får dela med oss av vår glädje och delar av våra liv, säger Conny och Peter.

Men det är inte slut i och med konserten, efteråt blir det mingel skivsignering och efterfest med pyttipanna på Grand Hotel. 

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.

-----

No more pages to load