Ian Haugland från Europe och Jan Johansen är två stora namn i nästa års coverfestival på Harrys. Foto: Press

Avslöjar: Här är stjärnspäckade uppställningen på coverfestivalen

Nu står det klart vilka artister som kommer till nästa coverfestival på Harrys den 26 januari. Det blir ett All-Starband med Ian Haugland och Mic Michaeli från Europe, Queentolkaren och stjärnan i engelska uppsättningen av We Will Rock You och Champions of the rock, Peter Johansson. Kompletterar gör Jan Johansen och Thomas Di Leva som är tillbaka.

Totalt är 22 band och artister klara för festivalen.

– Ja, det här är den bästa uppställningen hittills och vi är jättenöjda att kunna presentera ett så starkt startfält för en enda kväll. Rikskändisar varvat med våra egna duktiga lokala kändisar, säger arrangerande Mattias Höijer.

Grunden är Festival All Star Band med Ian Haugland och Mic Michaeli (Europe), Anders Wikström (Treat), Pontus Engberg (King Diamond) och på toppsångaren Jan Johansen, Thomas Di Leva och Queen-tolkaren Peter Johansson uppbackad av lokala coverband. På de tre scenerna kommer också att bjudas på tributes till Toto, Chicago, Ebba Grön, Carole King, Ella Fitzgerald, Chris Cornell, Roxette, Guns N Roses, ZZ Top, U2, Whitesnake och Ramones.

– Västbos tyngsta band Lokomotive GT tar sig an denna tribute, rock on. Fake Fighters, ett gäng sköna killar från Falköping står för denna tribute. De var med för några år sen och de fick hela huset att gunga och nu är det dags igen. Eurythmics var med för första gången förra året och det och det var hur bra som helst. Anna uppbackad av rutinerade Lane gör en grym tolkning av Annie Lennox sköna röst. Unplugged dyker nästa stjärna Tiffany Tallåker upp liksom Emilie Höijer och Roxtvå + Två. Här finns en scen för trubadurer på Harrys, där bland annat Lena Robert och Magnus Engblom dyker upp och ytterligare två på Sliver och Red och totalt 22 band skall tillfredsställa alla smakriktningar.

Missa inga nyheter! Anmäl dig till JKPG News nyhetsbrev – helt gratis!

-----

No more pages to load