Carolin Helt jämför en av lagkamraterna med kulturprofilen Björn Ranelid. Foto: Frankie Fouganthin, Wikimedia Commons, bit.ly/2qxvr94 / TV4

Carros kändishån mot lagkamraten – inför ö(des)rådet

I den här veckans öråd riskerar Carolin Helt att bli utröstad från “Robinson” om hon inte lyckas vinna immunitetstävlingen. Under veckan har Pascal Mazza Ramsby tydligt visat sitt missnöje med Jönköpingsbon. Inför söndagens program skickar hon nu en syrlig passning till lagkaptenen och jämför honom med en känd kulturprofil.

”Jag satt ogärna vid lägerelden och lyssnade på de Ranelidska monologerna”, skriver hon på sin Instagram.

Förra veckans öråd i ”Robinson” slutade med att Jim Bengtsson fick lämna lag syd och tävlingen, samtidigt som Daniel DK Westlund blev ”kidnappad” av lag nord. Det innebar att Carolin Helts lag bara hade fem medlemmar kvar, jämfört med lag nords åtta.

Men sedan hände det oväntade. Tre nya medlemmar kom in och förstärkte lag syd, så att det återigen var åtta mot åtta. Det var här något som tydligt gladde Carolin Helt, som tidigare visat sitt missnöje när laget röstade ut den muskelstarke Nick Söderblom.

De övriga medlemmarna i lag syd var inte fullt lika positiva till förstärkningen. Inför Robinsontävlingen framkom det att Carolins stora glädje provocerade flera av lagkamraterna. De tolkade det som att de själva inte dög åt Jönköpingsbon.

Förra veckans immunitetstävling gick ut på att gräva sig upp ur sanden på kortast möjliga tid. Foto: TV4

Carolin Helt bad senare lagkamraterna om ursäkt. Men enligt lagkaptenen Pascal Mazza Ramsby var det bara något hon sade för att hon själv kände sig hotad. Det här kommenterar nu Carolin på sin Instagram:

”När jag var negativ till att de försvagade laget ville de ha ut mej och när jag var positiv till att vi fått laget förstärkt ville de få ut mej. Om jag hade haft en offerkofta i min ägo hade det varit läge att dra på sej den nu va?”, skriver hon.

Faktum är att Carolin tycks ha goda skäl att känna sig hotad. Trots förstärkningen förlorade lag syd återigen Robinsontävlingen, vilket innebär att de nu hamnar i öråd för tredje veckan i rad. I söndagens avsnitt kommer en av dem att få lämna Robinson.

Trots förstärkning slutade Robinsontävlingen återigen med förlust för Carolin Helts lag syd. Foto: TV4
Trots förstärkning slutade Robinsontävlingen återigen med förlust för Carolin Helts lag syd. Foto: TV4

Jämför lagkaptenen med Björn Ranelid

Inför flera tävlingar har Pascal Mazza Ramsby sagt att han ska göra allt för att vinna, om han så måste bära laget på sina axlar. Men ändå har laget förlorat. En detalj som Carolin Helt också kommenterar på sin Instagram:

”Att förlita sig på Pascals axlar funkar ju inte, det hjälpte inte hur många gånger han lovade att bära oss alla på sina axlar. Vet inte riktigt vad det beror på – tomma ord, inte tillräckligt axelbred eller brist på ryggrad för att hålla uppe den självpåtagna bördan”, skriver hon.

Carolin Helt slapp helst lyssna på de ”Ranelidska monologerna” vid lägerelden. Foto: TV4
Carolin Helt slapp helst lyssna på de ”Ranelidska monologerna” vid lägerelden. Foto: TV4

Jönköpingsbon har konsekvent sagt vad hon tycker och tänker inför de andra deltagarna i tävlingen. Det har gjort henne till en kontroversiell person både bland de medtävlande och tv-tittarna. Tidigare i programmet hamnade hon i bråk med lagkamraten Jim Bengtsson. Det framkom då att han hade flera öknamn för Jönköpingsbon, bland annat ”Kommandoran” och ”Träskallarnas träskalle”.

Carolin ville inte vara sämre. På sin Instagram har hon nu börjat kalla sin nye antagonist Pascal för ”vår lille Ranelid” och jämför honom med kulturprofilen från Malmö.

”Jag satt ogärna vid lägerelden och lyssnade på de Ranelidska monologerna”, skriver hon.

”Robinson” sänds på TV4 och TV4 play måndag till torsdag klockan 19.30 och söndagar klockan 21.00.

Här slår ”Robinson”-stjärnan från Jönköping tillbaka mot näthatarna

-----

No more pages to load