Christmas Night – en riktigt varm och träffsäker julklapp i förskott

Populär trio gav bort en riktigt varm och träffsäker julklapp i förskott. Se News bilder från kvällen.

En julshow med idel överraskningar, Di Leva i kostym och leverans av en svängig “Let it Snow”, Molly Sandén och David Lindgrens tolkning av “The Prayer” och kvällens riktiga höjdare, “O helga natt” av David Lindgren levererad så klockren. Det kändes som han var ämnad att framföra den så rysande bra och det var utan någon som helst tvekan det bästa framförandet jag hört i vinter och då har jag hört fler än de flesta, utan att överdriva.

Trion bjöd ödmjukt på en smakrikt mixad julshow som innehöll allt tänkbart, från sköraste oantastliga smycken som redan nämnda “O Helga natt”, “Jul, Jul Strålande Jul”, “The Prayer” “Hallelujah” med flera. Men också på jazziga jullåtar som “Let it Snow” av en överraskande jazzig Di Leva avdraperad och iförd kostym och plötsligt skiftade showen färg och undertecknad och publik fick se en annan Di Leva, härligt.
Men han berättade också om sin mobbade barndom och om sin stora idol David Bowie och hyllade honom med en av Bowies låtar. Han framförde också sin egen “Julens Stjärna” en singel han spelade in 2012 och där intäkterna gick till alla hemlösa.

Molly bjöd på sina tolkningar av “Hallelujah”, “All I want for Christmas” med flera och så en mycket bra tolkning av The Prayer tillsammans med David Lindgren. Tyvärr så störde en alltför högljudd bas i kompet hela intrycket av låten. Övervägande var det alldeles för starkt basljud i konserthuset, som så många gånger tidigare i andra konserter. Däremot en tjusig ljussättning.

Di Levas kända låtar blev till allsång i det näst intill fullsatta konserthuset. En mycket nöjd publik sjöng med av hjärtans lust i “Vi har bara varandra” och “Tänd ett ljus och låt det brinna”. David Lindgren var den här kvällen utan något prut motorn i showen och tände övriga en riktigt fullfjädrad artist med en röst som kommer att fröa honom ännu längre i artistvärlden. Mollys Sandén är också en omtyckt artist, men för undertecknad textar hon lite för dåligt i sitt sätt att sjunga.

Abbalåten “The Winner takes it all” avslutade konserten, ja inte riktigt. Artisterna tackade publiken för att de kommit dit för att lyssna men också för att ge dem en härlig upplevelse genom att sjunga för artisterna.

Se News stora bildspecial från kvällen.

-----

No more pages to load