Foto: TV4

Efter örådskuppen – nu växer ilskan mot Jönköpingsbon

Efter utröstningen i senaste örådet fortsätter konflikterna inom lag syd i Robinson. Och Jönköpingsbon Carolin Helt väcker irritation bland vissa lagkamrater med sin frispråkighet.

– Hon är en ”pain in the ass”. En riktigt jobb person, säger Jim Bengtsson.

Det har varit en tung vecka för lag syd i Robinson. En splittring och dålig stämning inom gruppen har följts av flera tävlingsnederlag. När laget även förlorade Robinsontävlingen stod det klart att en av medlemmarna skulle få lämna tävlingen.

Inför söndagens öråd förväntade sig den kontroversielle lagmedlemmen Nick Söderblom att hans nemesis Victoria Heaps skulle röstas ut. Men eftersom hon satt på immunitet blev det i stället han själv som fick flest röster och därmed fick lämna tävlingen. Ett beslut som starkt upprörde Jönköpingsbon Carolin Helt. Hon ansåg att laget i och med detta röstat ut en av sina starkaste pjäser.

– Sånt här trams kan man hålla på med när det blir individuella tävlingar. Då förstår jag det, men i det här läget fattar jag det inte alls, säger hon i programmet.

Foto: TV4
Foto: TV4

När Nick försvann från lägret valde också Victoria Heaps att återvända. Efter örådet var Carolin den enda i laget som tydligt markerade att hon tyckte att det var fel person som röstades ut.

– Jag gillade de här människorna. Jag gjorde faktiskt det. Men jag är tveksam, säger hon.

Dagen därpå hamnade Carolin i bråk med lagkamraten Jim Bengtsson, som hon inte tyckte hjälpte till i lägret tillräckligt.

– Från att ha varit mysgubben som har fått oss alla på gott humör har han nu gått och blivit en vresig nisse, säger hon.

Påhoppen gjorde till slut att Jim ilsknade till ordentligt.

– Nu håller du käft, säger han till Carolin i programmet.

När Jim intervjuas framgår det ännu tydligare vad han tycker om lagkamraten.

– Hon är en ”pain in the ass”. En riktigt jobb person, säger han.

Foto: TV4
Foto: TV4

Även Pascal Mazza Ramsby, som står nära Jim, har svårt att komma överens med Carolin.

– Jag kan inte förstå varför hon blivit så negativ, säger han och fortsätter:

– Ska jag vara ärlig så har jag inte jättemycket gemensamt med henne. Jag låter henne prata och håller med så att hon är nöjd.

”Robinson” sänds på TV4 och TV4 play måndag till torsdag klockan 19.30 och söndagar klockan 21.00.

Nya dråpslaget mot Jönköpingsbon i ”Robinson” – efter jättebråket

-----

No more pages to load