Foto: TV4

Grännabonden om magiska kärlekslyckan: ”Hon är allt jag sökt”

Kärleken spirar för Grännabonden Marcus Sjöberg. I veckans avsnitt av ”Bonde söker fru” talade han ut om sin stora lycka.

– Alltså fasen! Hon är ju allt jag har sökt i hela mitt liv, säger han i programmet.

I förra veckans avsnitt tog Grännabonden tjuren vid hornen och berättade för de övriga deltagarna att han och Erica Mahnkopf fallit för varandra. Därmed är de ensamma kvar på gården.

I kvällens avsnitt bjöd Marcus ut Erica på en romantisk picknick med levande ljus. Då berättade Erica om sin svåra tidigare relation.

– Jag är rädd för att hamna i den typ av relation som jag hade tidigare, som var väldigt jobbig och påfrestande. Det blev liksom en ond cirkel av det hela. Jag hade jättesvårt att ta mig ur det, säger hon i programmet.

LÄS MER: Hon får lämna Grännabondens gård – efter dramatiska vändningen

LÄS MER: Tittarilskan efter Marcus hemlighångel: ”Bedrövligt!”

Kärleken spirar mellan Erica och Marcus i ”Bonde söker fru”. Foto: TV4
Kärleken spirar mellan Erica och Marcus i ”Bonde söker fru”. Foto: TV4

Men än så länge ser det ljust ut mellan Marcus och Erica. Grännabonden berättade i programmet entusiastiskt om sin nyfunna kärlek. Men också om varför han haft svårt att hitta rätt med tidigare kärleksrelationer.

– I och med att jag har blivit så bränd som jag har blivit så har jag inte vågat få känslor på de sista nio åren. I tidigare förhållanden har jag haft mer känslor än de haft för mig. Jag har varit mån om att säga vad jag har för känslor till dem, men det har väl inte varit det bästa. Då har de vänt på klacken och gått, säger han och fortsätter:

– Kärlek är ju farligt. Det är livsfarligt. Men man måste ju våga nåt för att vinna också.

Missa inga nyheter! Anmäl dig till JKPG News nyhetsbrev – helt gratis!

 

-----

No more pages to load