Foto: TV4

Här skäller Carolin ut lagkamraten – efter nya tävlingsfiaskot

I torsdagens avsnitt av ”Robinson” uppstod en hätsk diskussion mellan Carolin Helt och Jim Bengtsson. Jönköpingsbon reagerade kraftigt på Jims utspel efter insatsen i den senaste Robinsontävlingen.

– Du ska inte tro att du sitter säkert, säger Jim till Carolin i programmet.

Som lag syd befarade inför torsdagens tävling valde motståndarna i lag nord att utnyttja sin talisman, vilket gjorde att den viktiga kuggen Pascal Mazza Ramsby inte kunde delta. Mitt under simningsmomentet i tävlingen fick Jim Bengtsson stora problem med att dyka.

– Det som är mest frustrerande med att se Jim ligga där ute, det är att han pratar så mycket om att han sviker laget, men han gör inga försök, säger Carolin Helt.

Även om lag syd kom ikapp på slutet lyckades de inte nå hela vägen. I stället blev det en ny blytung förlust för Carolin och hennes lagkamrater.

Lag nord tog återigen hem Robinsontävlingen. Foto: TV4
Lag nord tog återigen hem Robinsontävlingen. Foto: TV4

I efterhand lades skulden på Jim, något som orsakade en hätsk diskussion mellan honom och Carolin när de kom tillbaka till lägret. Jim tycker att lagkamraterna gjorde fel som öppet hängde ut honom inför motståndarna. När Carolin då försöker säga sin mening blir hon avbruten.

– Tyst nu, mötet tog slut när du öppnade munnen, säger Jim i programmet.

Därefter uppstår en häftig ordväxling mellan lagkamraterna.

– Du beter dig som en femåring, säger Carolin.

Jim går då till nytt angrepp på Jönköpingsbon, som han inte tror är populär i lägret.

– Jag vet inte hur poppis du är. Du ska inte tro att du sitter säkert, säger han.

Foto: TV4
Foto: TV4

Inför söndagens öråd står det klart att en deltagare i lag syd kommer att röstas ut och ytterligare en kommer att ”kidnappas” av motståndarlaget. Innan dess hålls en tävling, där vinnaren kommer att vara immun mot både utröstning och kidnappning.

– Jag vill verkligen vinna den här tävlingen, för jag vill under inga omständigheter hamna i det andra laget, säger Carolin Helt.

Mardrömsbeskedet för Carolins lag – inför avgörande tävlingen

-----

No more pages to load