Temabild. Foto: sfu.marcin via Flickr Foto: Mattias Landström

Här startar Jönköpings nya dubbelsatsning i krogsvängen

Inom kort startar en ny krogsatsning i Centrum Bars lokaler på Väster. Bakom projektet står Leif Karlsson, som tidigare varit med och startat Pitcher’s i Jönköping, skriver Jönköpings-Posten (betalvägg).

Lord’s pub och Klubb och company. Det är namnen på den tvådelade krogsatsning som snart väntas öppna i Centrum Bars lokaler på Väster i Jönköping.

Den ena ska ha ingång från Västra storgatan, den andra från Järnvägsgatan, skriver Jönköpings-Posten (betalvägg). Bakom satsningen står Leif Karlsson, som tidigare jobbat just på Centrum Bar. Han har även varit med och startat Pitcher’s i Jönköping.

Enligt Karlsson blir det ingen sport i den nya puben. Vad gäller klubben kommer den ha öppet cirka tre kvällar i veckan och satsa på en annorlunda inriktning på musikfronten.

– Vi vill tillföra något nytt. Det har varit samma klubbar i Jönköping under tio år. Det är många som har DJ men vi tänkte sikta mer på artister och band. Man lär sig läsa sina gäster och vi ska leverera det de tycker om, säger han till JP.

Missa inga nyheter! Anmäl dig till JKPG News nyhetsbrev – helt gratis!

Missa inga nyheter:

Anmäl dig till JKPG News nyhetsbrev – helt gratis!

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.

-----

No more pages to load