Till vänster programledaren Malin Gramer. Till höger Beatrice Påg. Foto: Johnny Wohlin TV3/ privat

I kväll dejtar Jönköpingsparet i tv: ”En kul grej”

I kväll är det premiär för TV3:s nya dokusåpasatsning Hemlig beundrare där personer får gå på hemlig dejt framför kameran. Som JKPG News har berättat om tidigare är det Jönköpingsparet Alex Music och Beatrice Påg som är först ut.

I tisdagens premiäravsnitt bjuder Alex Music, 30 år, ut sin före detta kollega Beatrice Påg, 24 år, inför hela svenska folket. Nu hoppas han äntligen kunna bevisa allvaret med sina intentioner för henne.

– Jag har försökt förklara att jag tycker om henne, men hon har inte trott på mig. Så då får man ju ta lite konstiga vägar, sa Alex Music till JKPG News för ett par veckor sedan.

Det är Malin Gramer som är programledare för TV3:s nya satsning där tittarna få följa människor som avslöjar sina känslor för personer de beundrat i hemlighet. Deltagarna träffas på en överraskningsdejt för att se om känslorna besvaras.

– Det började med att jag fick ett samtal från produktionen någon gång i oktober om att jag hade en hemlig beundrare och jag visste inte alls vem det var. Men jag blev jätteglad. Det var ju en kul grej liksom, och jag är inte den som tackar nej till saker, sa Beatrice Påg.

Inspelningen skedde i höstas på ett hotell i centrala Stockholm och hur det hela gick får tv-tittarna se i kväll.

Hemlig beundrare har premiär på TV3 klockan 21.00.

Jönköpingspar på hemlig dejt i ny dokusåpa: ”Jag skäms redan nu”

-----

No more pages to load