Foto: Mattias Landström / Privat

Idol-Lizette vann juryns hjärtan – efter otäcka krampkollapsen: ”Vilken kämpe”

I samband med sin slutaudition i Idol drabbades Lizette Didriksson från Forserum av en minst sagt obehaglig upplevelse. Under en frukost fick 25-åringen ett krampanfall och fick föras till sjukhus med en käke som hoppat ur led.

Just nu laddar Lizette Didriksson, 25, upp inför nästa veckas direktsända kvalrunda i Idol. Men det har redan varit en dramatisk resa i tävlingen för Forserumsbon.

Samma dag hon skulle få juryns besked om sin slutaudition drabbades 25-åringen av ett otäckt krampanfall. Mitt under en frukost föll hon ihop och fick föras med ambulans till sjukhus.

– Det utlöstes av utmattning helt enkelt. Jag hade sovit alldeles för lite och ätit alldeles för lite. Det var väldigt hög energi och väldigt mycket press under slutaudition, säger Didriksson till Jkpg News.

Men trots att hon lades in på Sankt Görans sjukhus med en käke som hoppat ur led så vägrade Idoldeltagaren att missa sitt besked från juryn. Hon tog sig tillbaka och blev också hyllad både för sin röst och sin kämparvilja.

– Vi vill ha med dig, Lizette! Vilken kämpe du är, sade jurymedlemmen Nikki Amini i programmet.

Den småländska sångtalangen bor för närvarande i Forserum, men har sina rötter i Oskarshamn. Till vardags sjunger hon i metalbandet The Embodied från Jönköping.

– Mitt mål har alltid varit att syssla med musik. Jag kan inte se att jag skulle göra någonting annat, säger hon.

Kvalveckan i Idol pågår mellan måndag och torsdag under nästa vecka. Du kan följa hur det går för Lizette Didriksson på måndag kväll i TV4.

Missa inga nyheter:

Anmäl dig till JKPG News nyhetsbrev – helt gratis!

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.

-----

No more pages to load