Beatrice Påg och Alex Music från Jönköping dejtar framför kamerorna. Foto: Johnny Wohlin TV3/ privat

Jönköpingspar på hemlig dejt i ny dokusåpa: ”Jag skäms redan nu”

Beatrice Påg och Alex Music gick på dejt framför tv-kamerorna. Den 30 januari kan man få se hur det gick när i TV3:s nya dokusåpa Hemliga beundrare har premiär.

– Jag blev så chockad när jag såg vem min hemlige beundrare var, säger Beatrice Påg till News.

Det är Malin Gramer som är programledare för TV3:s nya satsning Hemliga beundrare som har premiär tisdag den 30 januari. Där kommer tittarna få följa människor som avslöjar sina känslor för personer de beundrat i hemlighet. Deltagarna träffas på en överraskningsdejt för att se om känslorna besvaras.

I det första programmet får tittarna möta Beatrice Påg, 24 år, och Alex Music, 30 år, från Jönköping.

– Det började med att jag fick ett samtal från produktionen någon gång i oktober om att jag hade en hemlig beundrare och jag visste inte alls vem det var. Men jag blev jätteglad. Det var ju en kul grej liksom, och jag är inte den som tackar nej till saker, säger Beatrice Påg.

Kort därefter blev hon kallad till inspelningen på ett hotell i centrala Stockholm.

– Jag fick sitta där och vänta på min beundrare och hoppas på det bästa. När han kom in blev jag jättechockad, så jag tänkte inte ens på kamerorna, berättar Beatrice Påg och fortsätter:

– Vi tog varsin drink. Jag drack Cosmopolitan och han drack öl. Han berättade att han var kär i mig. Hur jag tog emot det får ni vänta med att se i programmet. Jag avslöjar inte om jag blev glad eller ledsen. Men det var väldigt speciellt att få höra sådana ord under en tv-inspelning.

Beatrice Påg får så klart inte heller berätta om vad som hänt mellan henne och den hemlig beundraren efter det att tv-dejten var över. Men hon avslöjar att de kände varandra sedan tidigare.

– Vi arbetade på samma ställe för ett par år sedan och efter det har vi umgåtts en del, säger hon.

– Jag har försökt förklara att jag tycker om henne, men hon har inte trott på mig. Så då får man ju ta lite konstiga vägar, tillägger Alex Music.

Vad var det du föll för hos Beatrice?

– Hon är en kvinnlig version av mig. Det kan ju inte bli bättre. Hon är impulsiv, rolig och hennes humor är exakt som min. I ett förhållande gäller det ju att kunna skratta och det gör vi väldigt mycket.

På premiären kommer paret att sitta bänkade framför tv:n.

– Jag tror att det kan bli rätt kul att titta på, även om jag kommer behöva en del vin, mina vänner och ett täcke att gömma mig under. Jag skäms redan nu, säger Beatrice Påg.

– Man är ju lite nojig över hur det kommer att se ut. Men vi får se om man får fly landet efter premiären eller om man kan vara kvar, säger Alex Music.

 

Läs mer: Så gick det för Marcus och Erica efter ”Bonde söker fru”

Läs mer: Andréa Brändström: Jag trodde knappt att det var sant

Läs mer: Jönköpingsprofilens chock under inspelningen av Halv åtta hos mig: ”Väldigt jobbigt”

-----

No more pages to load