Det legendariska parytbandet Fair Play Band kommer till Jolie Live. Foto: PeaX Svensson

Legendariskt partyband till Jolie Live – här är höstens spelningar

På 90-talet var Fair Play Band utan tvekan Jönköpings mesta partyband med massor av spelningar över hela landet. De senaste åren har det varit tyst kring bandet men på lördag gör de en efterlängtad comeback på Jolie Live.

Nu handlar det om mer blues & soul-baserad repertoar och kvällen till ära är de förstärkta med en spännande blåssektion och keyboardvirtuosen Magnus Engblom.

– Spännande med en comeback av ett band med ett gäng erfarna musiker – och spännande med en ny lokal, säger Lennart Wass som tillsammans med Hans Ludvigsson och Staffan Hagberg ligger bakom Lellörda som i sin tur ligger bakom Jolie Live.

– Numera finns vi i direkt anslutning till den populära restaurangen Pablo och våra gäster kan kombinera musikupplevelsen med god mexikansk mat om de vill. Men som tidigare är det lördagskvällar mellan kl 18 och 22 som gäller.

Här är höstens spelningar på Jolie Live

4/11: Hans Ludde Ludvigsson & Mercenaries gör äntligen comeback
11/11: Göteborgaren Mats Westling gästar
18/11: Micke Lilja bjuder på en musikkväll med akustiska förtecken
2/12: Standard Selection Blues Band har släppt en ny CD och gör ett av sina få framträdanden
16/12: Xmas Surprise

Dessutom arrangerar Lellelörda den traditionella Light of Day-konserten till förmån för forskningen kring Parkinson. I år är det ett extra intressant startfält – Eric Bazilian från gruppen the Hooters och mannen bakom brottarhiten One of Us är med och även James Maddock, new yorkaren som gjorde stor succé på Jolie Live tidigare i vår. 8 december i Högskolans aula.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.

-----

No more pages to load