Makalös succé för Harrys nya krogshow

Jon Espeset på Harrys är en makalös underhållningsentreprenör, nu har han gjort det igen. En helt ny krogshow av hög kvalitet. Konceptet, Jon snickrade ihop för några år sedan är helt enkelt lysande och gjort i rätt tid. Precis när det kändes som man behövde något nytt och Jönköpingsborna suktade efter något nytt underhållningskoncept. Då fixar Jon det, en högklassig tre timmar lång krogshow med musikalisk underhållning, god mat och dryck och i en fantastiskt spännande lokal på Sliver.

På fredagen var det dags igen för premiär på den senaste showen och med tre nya underhållare i ensemblen. Malin Ebbesson, Mattias Höijer och Markus Kvick har hoppat av och i stället är Lotta Larsson, Erik Norén och Mikael Kullén de nya i showen. Lotta Larsson har vi sätt i revyer och andra sammanhang som underhållare, Erik Norén och Mikael Kullén kanske inte är så bekanta för publiken. Men de presenterar sig på ett vinnande sätt.

Ensemblen tar med publiken på en musikalisk resa från 1950-talet och fram till nutid. Det blir en nostalgisk tripp med igenkänningsfaktor med låtar som vi hört hundratals gånger de flesta kopplade till artisterna, som Abba, Bob Marley, Supremes, Tom Jones, med många flera.

Här hinner man med alla genrer i musikens värld schlagers, pop, rock, funk, reggae, utom den klassiska. Folkmusiken finns också med i ett härligt Riverdance-nummer på ett vinnande och överraskande sätt. Sång och musik varvas med klatschiga dialoger med publiken och hela tiden i tidstypiska kläder. Den tidstypiska garderoben som krävs måste vara imponerande stor och måste tagit, mycket tid att få fram och i rätt storlekar

Showen presenteras också i hela lokalen och entréer görs från alla tänkbara hörn. Lokalen är som gjord för variationer och är mer lämplig än man först kan tänka sig och långt ifrån det traditionella scenframträdandet. Trots att mat och dryck serveras under hela föreställningen så funkar det bra utan komplikationer när artisterna rör sig i lokalen.

Lotta Larsson och Jörgen Karlsson, två revyrävar gör ett flertal nummer tillsammans och så Jörgen själv så klart. Supreme-tjejerna, förlåt, Caroline Ylenstrand, Mia Isaksson och Lotta Larsson är lysande i sina framträdande.

Hela ensemblen och icke minst orkestern på övre däck bjuder på en härlig kväll med hög underhållningsfaktor.

Ja, denne Jon har utan tvekan en enorm aptit på att hitta nya vägar för att underhålla Jönköpingsbor och andra och han lyckas också. Det behövs fler som Jon, men han räcker långt.

 

HARRYS KROGSHOW

Betyg: Stark fyra

Plats: Harrys Sliver

Ensemble: Caroline Ylenstrand, Mia Isaksson, Lotta Larsson, Jörgen Karlsson, Erik Norén, Mikael Kullén.

Orkester: Peter Böhme, Robert Törnkvist, Peter Kallander, Mikael Winald, Jocke Nilsson

Ljud: Boris Ecem

Producent: Jon Espeset

Missa inga nyheter:

Anmäl dig till JKPG News nyhetsbrev – helt gratis!

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.

-----

No more pages to load