Foto: TV4

Mardrömsbeskedet för Carolins lag – inför avgörande tävlingen

I veckans ”Robinson” kommer det ena laget att få ”kidnappa” en medlem från motståndarna. Något som väckt oro inom Carolin Helts lag syd. Inför veckans Robinsontävling kom programledaren Anders Öfvergård med ännu ett mardrömsbesked.

– Jag tror helt ärligt att jag aldrig blivit så chockad, säger lagmedlemmen Désirée Steno.

I tisdagens avsnitt av Robinson avslöjades att det vinnande laget i veckans Robinsontävlingen kommer att få ”kidnappa” en medlem ur motståndarlaget. Det här kommer att ske i samband med söndagens öråd.

Lag syd, där Jönköpingsbon Carolin Helt ingår, är övertygade om att motståndarna i så fall kommer att välja Pascal Mazza Ramsby.

– Det känns för jävligt. Jag vill absolut inte lämna laget, säger han i programmet.

Foto: TV4
Foto: TV4

Nyheten om den kidnappningen avslöjades vid ett möte mellan två medlemmar från varje lag. Där försökte Carolin Helt och Désirée Steno få motståndarna att tro att Pascal är i dålig form. En bluff som Lillemor Näzell och Lina Ohlsson från lag nord enkelt genomskådade.

– Vi kan inte säga att du är en skit, för det är du inte. Men vi sade att du mår inte bra och du är märkt av hungern, säger Carolin till Pascal efter mötet.

Foto: TV4
Foto: TV4

Lag syd uppfattade det som att kidnappningen skulle ersätta den vanliga utröstningen vid nästkommande öråd. Men när Robinsontävlingen precis ska starta avslöjar programledaren Anders Öfvergård att det förlorande laget kommer att förlora två medlemmar – en som kidnappas och en som röstas ut.

– Jag tror helt ärligt att jag aldrig blivit så chockad, säger lagmedlemmen Désirée Steno.

Vilket lag som går segrande ur tävlingen avslöjas i torsdagens avsnitt av Robinson. Programmet sänds på TV4 och TV4 play måndag till torsdag klockan 19.30 och söndagar klockan 21.00.

Efter örådskuppen – nu växer ilskan mot Jönköpingsbon

-----

No more pages to load