Foto: TV4

Matchocken i ”Bonde söker fru” som tittarna inte fick se

I veckans avsnitt av ”Bonde söker fru” åkte Marcus Sjöberg och Erica Mahnkopf på romantisk semester i Frankrike. Under resan uppstod ett flertal dramatiska incidenter som TV4 valde att inte ta med i programmet, enligt Aftonbladet.

Under programmet berättar Erica för Marcus att hon börjat känna sig osäker på deras relation, något som köttbonden från Gränna inte alls är beredd på.

– Känslan jag fick då var att: ”Nu sprack det igen”, säger han i programmet.

Men enligt Erica fanns det en bakgrund till hur hon mådde under resan som TV4 valde att inte ta med i programmet. Trots att hon är laktosintolerant fick Erica mat som innehöll laktos.

– Vi fick käka pizza och hamburgare nästan varje dag. Jag svällde upp och hade jätteont i magen. Det tog på humöret. Jag tog bilder och såg höggravid ut, säger hon till Aftonbladet.

En annan detalj som inte kom med i programmet är att de ska ha tvingats åka med en trafikfarlig buss under resan.

– Vi fick en chock. De knöade in oss i en liten buss. Det var inte trafiksäkert någonstans. Alla deltagare var i bussen och den packades upp till taket. Våra väskor låg genom hela gången. Hade det skett en olycka hade vi kunnat dö därinne. Redan där kände jag att ”vad är detta, en budgetresa?” Det var som att de vänt på varenda krona, säger Mahnkopf till Aftonbladet.

Programmets exekutiva producent Clara Tengbom känner inte till incidenterna, men beklagar de problem som uppstått under resan.

– Det är ny information för mig att Erica ska ha fått i sig något som hon inte tålde och att hennes upplevelse av resan inte är positiv, det känns såklart synd. Jag har fullt förtroende för produktionen och att de gjorde sitt bästa för att ge bönder och brevskrivare en fin upplevelse tillsammans, säger hon till Aftonbladet.

Grännabondens stora besvikelse på kärleksresan

-----

No more pages to load