Nu öppnar Yoump i Jönköping. Foto: Yoump Foto: Yoump

Nu öppnar galna nöjesparken i Jönköping

På lördag öppnar det svenska trampolinkonceptet Yoump upp sin park i Jönköping. Nöjesanläggningen blir företagets sjätte etablering i Sverige.

– Vi väljer att satsa på Jönköping för att det är en aktiv stad och ett bra läge, säger marknadschef Emmy Häggkvist till News.

Lagom till sportlovet slår Yoump upp dörrarna till sin nya trampolinpark på Herkulesvägen i Jönköping. Anläggningen ligger granne med Ica Maxi.

De 1 500 kvadratmeter stora lokalerna är till huvuddelen täckta av studsmattor. I parken finns även instruktörer som är utbildade i de olika avdelningarna för att på ett pedagogiskt och säkert sätt kunna lära besökarna nya tricks och volter.

– Vi tror att det här är precis vad många behöver i vardagen. Hos Yoump finns något för hela familjen och man behöver absolut inte vara något gymnastikproffs, säger Emmy Häggkvist, marknadschef på Yoump.

Yoump erbjuder även trampolin- och parkourkurser för alla åldrar, och man kan fira sin födelsedag eller ha företagsevent i trampolinparkens lokaler.

För att fylla på med energi efter allt hoppande finns ett café som bland annat serverar toasts och pannkakor.

Nöjesanläggningen har premiäröppning lördag 10 februari klockan 10.00.

Här öppnar Jönköpings nya nöjesarena

-----

No more pages to load