Premiär för after work på Murphys. Foto: Mattias Landström/ Alexandra Locking

Så blir populära citykrogens nya weekend-satsning

På fredag är det premiär för Murphys nya after work-satsning.

– Det blir fokus på god mat och bra öl. Det är det Murphys står för, säger restaurangchef Olof Ombäck.

Det har varit många turer för krogen Murphys i centrala Jönköping. Den senaste tvisten handlade om att socialnämnden hävdade att stora delar av krogens ölförsäljning inte redovisats på ett korrekt sätt. Företrädare för Murphys försvarade sig med att ovanligt långa ölslangar gjorde att mycket öl spolades bort när de gjordes rena var sjätte vecka, en förklaring som förvaltningsrätten godtog. Murphys klarade sig därmed undan med en varning. Detta rapporterade Jönköpings-Posten om tidigare i år.

Nu blickar restaurangchefen Olof Ombäck och ägaren Iskander Azizsson framåt, och fredag 29 september, mellan klockan 16 och 20, är det premiär för en helt ny after work-satsning på Murphys.

– Det är ju ett måste att hänga på after work-trenden. Konkurrensen är hård så det gäller att erbjuda hög kvalitet, säger Ombäck, och fortsätter:

– Det blir fokus på god mat och bra öl. Det är det Murphys står för. Till skillnad från många andra ställen i stan kommer vi att variera vårt utbud varje fredag för att det ska finnas något för alla.

Några av maträtterna som utlovas är pulled pork, chorizo och flera olika sallader. Kostnaden för after worken är 139 kronor.

Missa inga nyheter! Anmäl dig till JKPG News nyhetsbrev – helt gratis!

Missa inga nyheter:

Anmäl dig till JKPG News nyhetsbrev – helt gratis!

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.

-----

No more pages to load