Hur det går för Marcus och Erica avslöjas i säsongsfinalen av ”Bonde söker fru”. Programledaren Linda Lindorff utlovar flera överraskningar i programmet. Foto: TV4

Superöverraskningar utlovas i säsongsfinalen av ”Bonde söker fru”

På onsdagskvällen sänds det 13:e och sista avsnittet av ”Bonde söker fru” i TV4. Och det kommer att bli en rafflande final, enligt programledaren Linda Lindorff.

I förra veckans avsnitt av ”Bonde söker fru” åkte Grännabonden Marcus Sjöberg på romantisk resa till Frankrike tillsammans med brevskrivaren Erica Mahnkopf. I slutet av programmet berättade Erica att hon börjat tvivla på deras relation. I kväll får tittarna reda på hur det går med kärleksrelationen.

Säsongsfinalen väntas bjuda på flera överraskningsmoment. Det skriver programledaren Linda Lindorff i sin blogg.

”Ja vem som är kär, vem som gjort slut, var det bor lycka och var det kommer tårar – det ser ni ikväll i stora finalen av Bonde söker fru – årets mest överraskande avsnitt”, skriver hon i bloggen.

Lindorff beskriver också höstens säsong som den mest överraskande i programmets historia.

”Vilken säsong vi haft – kärlek vid första ögonkastet, sexchockar och idel överraskningar. Har inget år tidigare blivit så förvånad och överraskad som detta år – det har varit helt galet! Kvällens final är inget undantag…”

Matchocken i ”Bonde söker fru” som tittarna inte fick se

-----

No more pages to load