Kikki Danielsson kommer till Konserthuset i Jönköping. Foto: Pressbild

Svenska musikikonen kommer till Jönköping

Kikki Danielsson kan beskrivas som en ikon inom svenskt musikliv. Just nu är hon även högaktuell som en av artisterna i TV4:s succé ”Så mycket bättre”. I mars kommer hon till Jönköping.

I vår åker Kikki Danielsson ut på en omfattande turné med start den 14 mars i Göteborgs konserthus. Därefter väntar 21 konserter över hela Sverige och den 22 mars kommer hon till Konserthuset och Jönköping. Tillsammans med sitt band kommer hon bjuda på musik från hela sin karriär. Det blir mycket country men även en och annan schlagerklassiker.

Den folkkära artisten är just nu högaktuell genom sin medverkan i TV4:s ”Så mycket bättre”. Hon har även nyligen släppt det kritikerrosade albumet ”Portrait Of A Painted Lady”.

– 2017 har på många sätt varit ett fantastiskt år för mig och nu vet jag att 2018 kommer att bli lika bra. Jag känner mig verkligen lyckligt lottad, jag älskar att få spela med mitt duktiga band och möta publiken. Det är också extra roligt att jag får komma till konserthus och kulturhus, de scenerna är helt enkelt speciella, säger Kikki Danielsson, i ett pressmeddelande.

Biljetterna släpps torsdag 16 november via United Stage.

-----

No more pages to load