Foto: pressbild/ Mattias Landström

William Spetz är tillbaka med sin succéshow

Missade du William Spetz när han var i Jönköping med sin självbiografiska föreställning “Mormor jag vet att du är i himlen, men har du tid en timme?” tidigare i år? Ingen fara. Den 7 april får du en ny chans att se honom på Spira.

Det var under hösten 2016 som William Spetz självbiografiska föreställning “Mormor jag vet att du är i himlen, men har du tid en timme?” sattes upp på Scalateatern i Stockholm.

I showen får man följa med William under hans sista kväll med sin mormor Ulla. För henne berättar han om en uppväxt med pushiga gympalärare, flörtkriser och ilandskamper. Publiken får också möta den prestationssjuka Lisa som måste ha betyget A i allt för att kunna sova om nätterna. Men framför allt lär vi känna kvinnan som gav William allt, innan hon dog lungsjuk i hans famn den 6 januari 2015.

I våras gjorde föreställningen en rikstäckande turné och den 24 februari i år kunde Jönköpingsborna se honom på Spira. Totalt sett har showen hittills besökts av över 23 000 personer och på stor begäran är det nu klart att en andra turnévända går av stapeln under våren 2018.

– Jag ser så mycket fram emot att få dela fler kvällar med mormor och publiken. Jag kände mig inte klar med föreställningen efter den första turnén, då det bara blev roligare att spela, så när producenten Jonas frågade om jag ville åka en sväng till så sa jag ja innan han hann avsluta meningen. Nu återstår det bara att se om folk fortfarande vill komma och ta del av berättelsen. Jag hoppas det, hälsar William i ett pressmeddelande.

Den 7 april gör turnén ett nytt stopp på Spira i Jönköping. Biljetterna släpps den 25 oktober.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.

-----

No more pages to load