Hantverksmässa i Bankeryd för 18:e året i följd

Under Allhelgonahelgen arrangerar Y’s Men´s Club i Jönköping Hantverksmässa på KFUM-gården Vidablick i Bankeryd.

Ett drygt 50-tal konsthantverkare från södra Sverige, varav ett 15-tal nya för året, ställer ut, visar upp och säljer sina alster. Konsthantverk i Keramik, Textil, Läder, Kläder, Silver samt Mat i alla dess olika former skapar en variationsrik och spännande Hantverksmässa. Under hantverksmässan pågår lunch- och kaffeservering samt försäljning av lotter och hemlagade mat-produkter. För barn och ungdomar finns pröva-på-aktiviteter som Ponnyridning, Bågskytte, Klättring och Upp-visning av Räddningstjänsten m.m.

Y’s Men International är en internationell hjälporganisation som samarbetar med KFUM och har lokala klubbar över hela världen. Jönköpingsklubbarna har utvecklat hantverksmässan i Bankeryd som brukar ha över 2000 besökande. Överskottet, som de senaste åren varit ca 100 000 kr, har använts till att stödja barn- och ungdomsverksamhet, främst inom KFUM-Jönköping. Även internationella Y’s Men projekt har fått bidrag.

Y’s Men i Jönköping hoppas på många besökare och hälsar alla välkomna till mässan som pågår under lördagen den 31 oktober kl. 11.00 till 17.00 och söndagen den 1 november kl. 10.00 till 15.00.

-----

No more pages to load