Benny Holmgren / Holmgrens Bil i Jönköping Foto: Pressbild / Mattias Landström

Holmgrens Bil köper bilverksamhet

Holmgrens Bil fortsätter sin ambition med att vara Sveriges starkaste multibrandföretag inom bilsidan. 

Genom förvärvet av Bilhuset nr 1 i Helsingborg AB får Holmgrens Bil tillgång till FCA Group ´s alla produkter och samtidigt ett mycket bra affärsläge i Helsingborg. Holmgrens Bil ´s ambition i Helsingborg är att kunna erbjuda ett brett produktsortiment och god service till alla våra kunder och denna affär förstärker den inriktningen.

– Jag är extremt glad över att den här affären har kunnat sys ihop”, vidare att företagen passar väl tillsammans, samt att båda företagen familjeägda och med liknande värdegrunder säger huvudägaren Benny Holmgren, Detta förvärv känns riktigt bra då vi förstärker vår närvaro i Helsingborg, där vi sedan tidigare säljer Opel och Mitsubishi. Både Fiat, Jeep och Alfa Romeo är märken vi redan säljer på ett flertal orter och kommer att komplettera vår verksamhet bra i Helsingborg avslutar Benny Holmgren.

– Ytterligare ett förvärv som ligger helt i linje med vår förvärvsstrategi att växa i tillväxtorter. Nu förstärker vi vår position i Helsingborg vilket gör att vi blir ännu mer en heltäckande bilkoncern i södra Sverige. Vi är i en expansiv fas där även denna verksamhet passar väldigt bra in i vår organisation. Förvärvet innebär också att vi får ett mycket bra hela vår verksamhet i Helsingborg säger Mikael Olsson.

Missa inga nyheter:

Anmäl dig till JKPG News nyhetsbrev – helt gratis!

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.

-----

No more pages to load