?Tung sponsor knyts till hästevenemang

Agria Djurförsäkring inleder ett samarbete med Elmia Scandinavian Horse Show, det nya superevenemanget för hästsporten som får premiär i Jönköping i höst. Agria Djurförsäkring blir huvudsponsor och värd för tävlingsklasser inom både hoppning och dressyr.

— Vi vill gärna vara med och stödja evenemanget som tar Elmias hästtraditioner in i framtiden med ett helt nytt spännande koncept där hoppning, dressyr och avel får plats under samma tak, säger Stefan Fur, affärsområdeschef Häst, Agria Djurförsäkring.

Elmia Scandinavian Horse Show i Jönköping blir en ny stor träffpunkt för hela den svenska ridsporten – ett brett årligt evenemang som förutom tävlingsklasserna inom hoppning och dressyr även kommer att innehålla auktioner, shower, VIP-arrangemang och mässa.

Bakom det hela står en välkänd kvartett inom svensk ridsport – Jan Olof Wannius, Sylve Söderstrand, Lisen Bratt Fredricson och Anna Bråkenhielm. Alla fyra är välkända personligheter med bred erfarenhet inom svensk ridsport som med sina erfarenheter och nytänkande idéer vill skapa förutsättningar för svensk ridsport och avel att växa.

Betydelsefullt samarbete

Samarbetet mellan Agria Djurförsäkring och Elmia Scandinavian Horse Show sträcker sig till att börja med över tre år.

— För oss känns det som en självklarhet att Agria är med i den här satsningen. Deras långa erfarenhet som sponsorer inom sporten kommer att bidra till att ytterligare lyfta evenemanget till något riktigt bra för svensk hästsport, ryttare, hästägare och uppfödare, säger Lisen Bratt Fredricson.

— Alla som en gång ägt en häst vet betydelsen av att kunna känna sig trygg om något oförutsett skulle hända. För oss som arrangörer av en av Sveriges störts hästhändelser är det självklart viktigt att samarbeta med de tyngsta aktörerna i hästnäringen. Att Agria är med oss redan i det här tidiga skedet känns mycket betydelsefull, säger Anna Bråkenhielm.

Missa inga nyheter:

Anmäl dig till JKPG News nyhetsbrev – helt gratis!

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.

-----

No more pages to load