Det bästa ur musikalernas värld med John Bauer Brass, Martyna Lisowska och Michael Andersson

Musikalhits från hela världen blir det när sångerskan Martyna Lisowska, John Bauer Brass, och slagverkaren Michael Andersson
inleder Musikcaféserien 2016 med massor av sång- och spelglädje. Låtarna hämtas från nya och gamla klassiker som Tolvskillingsoperan,
Cabaret, Chess, Funny Girl, A Chorus Line, liksom Martynas egen favoritmusikal Surabaya Santa.

Martyna Lisowska
Martyna Lisowska står stadigt på den svenska musikalscenen och har medverkat i bland annat West Side Story, A Chorus Line, Ewita och Spelman på taket. Hon är en sångare, skådespelare och dansare som gärna rör sig mellan de olika uttrycken. 2015 medverkade hon i Smålands Musik & Teaters trettondagskonsert Hollywood i Spira.

John Bauer Brass
John Bauer Brass spelar ofta musik som sällan förknippas med blåsinstrument och är kända för sin virtuositet, spelglädje och lekfullhet på scenen. De turnerar ständigt i och utanför Jönköpings län, ofta med barn och unga i publiken. Musikerna i John Bauer Brass ingår i Jönköpings Sinfonietta.

Michael Andersson
Michael Andersson kombinerar livet som frilansande musiker med att undervisa i slagverk vid Musikhögskolan i Göteborg och trivs lika bra med opera och musikal som med världsmusik, symfonisk musik och egna projekt.

-----

No more pages to load