Ulrica Rygaard, VD Goodpr Foto: Mattias Landström

Goodpr får nya prestigekunder

Häfele väljer Goodpr som ansvarig byrå för pressreleases och nyhetssläpp.

Den tyska beslagsjätten Häfele väljer Goodpr som ansvarig för att bredda kunskapen om deras produkter samt för att öka räckvidd och målgruppsanpassa pressreleaser och nyhetssläpp. Idag har Häfele kontor i fler än 150 länder världen över och satsar nu på att växa i bl.a. Sverige.

”Under 2016 lägger vi fokus på att öka varumärkessynligheten på den svenska marknaden och det är där Goodpr kommer in i bilden. Häfele är ett familjeföretag från Tyskland som värderar samarbeten med lokala och personliga samarbetspartners, därför föll vårt val på Goodpr. De har en djup kunskap i att utveckla relationer som går hand i hand med våra marknadsplaner under 2016. Vi ser med öppna ögon på samarbetet och ser fram emot ett spännande 2016 med Goodpr.” säger Christian Thederan, Marknadschef Häfele GmbH & Co KG Sweden/Norway.

Goodpr ingår i samarbete med Häfele på projektbasis med fokus på nyhetssläpp. Byrån kommer även att vara ansvarig för att bredda räckvidden och utveckla målgruppsanpassningen genom diverse PR arbete. Goodpr blir även delaktiga i planeringen av event och mässor. Häfele är det första varumärket som Goodpr lägger till i sin varumärkesportfölj under 2016 och ser fram emot fler.

“Byråns utveckling under det senaste året är helt fantastisk och vårt samarbete med Häfele blir riktigt spännande. Vi breddar vår kunskap inom beslag, vilket vi tycker är intressant och kommer att bli givande. Vår tidigare erfarenhet inom PR och vårt breda nätverk är stommen till detta samarbete och vi ser fram emot ett 2016 med nya erfarenheter.” säger Ulrica Rygaard, VD Goodpr.

Goodpr har sedan tidigare kunder inom livsstilssegmentet som t.ex. OPI och Esse Organic Skincare som öppnat upp för samarbeten med internationella giganter som Häfele.

-----

No more pages to load