Krylla intervjuar Jill Svensson Foto: Madeleine Ward

MiniMelodiFestivalen för 14:e gången

Nu är det dags att ladda! För 14:e gången i ordningen arrangeras MiniMelodiFestivalen – en musikshow och tävling för och med barn som går i årskurs 4-6.

Till inspelad musik framförs varje bidrag som solo eller tillsammans med kompisar. Allt är nästan tillåtet, dock inte mim!

Minimelodifestivalen är ett populärt musikevent för såväl deltagare och publik. I tre delfinaler avgörs vilka bidrag som går vidare till den slutliga finalen. I dagsläget är 33 bidrag anmälda.

– MiniMelodiFestivalen startade 2003 i samband med en av deltävlingarna för SVT:s Melodifestival i Jönköping. Hela staden andades då Melodifestival och det var förstås roligt att haka på och kunna erbjuda en Minimello för barn. Det blev lyckat och uppskattat så därför har vi fortsatt och kör MiniMelodiFestival sedan dess, säger Georg Efrem på kultur- och fritidsförvaltningen.

I år erbjuds tre deltävlingar, 1-3 februari kl 18 på Kulturskolan i Jönköping. Den slutliga finalen går av stapeln torsdag 18 februari kl 14 på Huskvarna Teater. Då avgörs vem som blir vinnare av MiniMelodiFestival 2016!

– Vi hoppas förstås på en stor uppslutning av såväl deltagare som publik.

Minimello är en av årets höjdpunkter och vi kan lova publiken en glittrig musikshow med riktiga melodifestivalvibbar!

Missa inga nyheter:

Anmäl dig till JKPG News nyhetsbrev – helt gratis!

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.

-----

No more pages to load