Habo Wolley förstärker truppen med Joren Zeeman

Habo Wolley förstärker truppen med den välmeriterade kanadensaren Joren Zeeman inför avslutningen av Elitserien. Zeeman har tidigare spelat i såväl Holland som Tyskland och förväntas ta en stor roll i Habos poängproduktion.

Volleybollens transferfönster stänger på söndag och i sista stund har Habo Wolley gjort klart med en ny högerspiker. Det är den 26-årige, drygt två meter långe högerspikern Joren Zeeman från Kanada som ansluter till laget. Habos tränare Martin Andersson är mycket nöjd med nyförvärvet.
– Truppen har varit liten i år och när Dillon Collett försvann kände vi att vi behövde ersätta honom. Vi har tittat på flera olika spelare men när Joren dök upp som ett alternativ var det inget att tveka på, vi har fått mycket goda referenser på honom både som spelare och person, säger han.

Habo Wolleys nyförvärv har meriter från både den tyska och holländska ligan, båda ansedda klart bättre än Elitserien. Att få möjlighet att värva en spelare från dessa ligor till Sverige uppstår sällan enligt Martin Andersson.
– Han har varit en stor poängproducent i båda dessa ligor med topplaceringar i poängligorna, så jag hoppas att han kan ta ett stort ansvar i vårt anfallsspel. Ofta är spelare av den här kalibern svåra att locka till Sverige, men i detta fall har vi hittat en lösning som är bra för både oss och Joren, avslutar Habos tränare i deras nyhetsbrev.

-----

No more pages to load