Exempelbild Polis Foto: Mattias Landström

Nattens polishändelser i länet

Mellan klockan 22.00 och klockan 04.00 har ca 75 händelserapporter upprättats på länskommunikationscentralen i Jönköping. 14 personer har omhändertagits med anledning av sin berusningsgrad eller på grund av att de stört den allmänna ordningen skriver Polisen.

Kl. 15:38 Vaggeryd. Trafikolycka E4:an vid Klevshult i norrgående färdriktning. En personbil har av okänd anledning kör in i mitträcket. Inga personskador. Bilen bärgad.

Kl. 17:32 Habo. En man gripen misstänkt för misshandel. Brottet har skett centralt utomhus. Inga allvarliga personskador. Gärningsmannen inlagd för tillnyktring i väntan på förhör.

KL. 21.02  Vaggeryds kommun Patrull stoppar och kontrollerar ett fordon i en mindre ort utanför Vaggeryd. Initialt ville föraren inte stanna varpå ett kortare förföljande inleddes. Föraren stannade dock efter bara några minuter, och det visade sig att han var påverkad av alkohol. Han fick därför följa med patrullen till polisstationen i Jönköping för provtagning och förhör, misstänkt för rattfylleri. Inne på stationen visade det sig att han hade över 1 promille alkohol i blodet, vilket gör att han nu är misstänkt för grovt rattfylleri. Mannens körkort omhändertogs därför. Mannen lades in för tillnyktring efter provtagningen. Mannen är hemmahörande i Jönköpings kommun.

KL. 22.54 Anderstorp Patrull påträffade en man född 1997 på Ågatan i Anderstorp som visade tecken på narkotikapåverkan. Mannen fick därför följa med till polisstationen i Gislaved för provtagning och förhör misstänkt för ringa narkotikabrott genom eget bruk. Han har därefter frigivits, men misstanken kvarstår. Mannen är hemmahörande i Gislaveds kommun. 

Missa inga nyheter:

Anmäl dig till JKPG News nyhetsbrev – helt gratis!

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.

-----

No more pages to load