Hovslätts ängar Foto: Mattias Landström

Jönköping Energi leverera värme till Hovslätts Ängar

Jönköping Energi kommer att leverera värme och stadsnät till det nya området med bostäder som ska byggas mellan Hovslätts samhälle och Hällstorps Gård. Området heter Hovslätts Ängar och kommer att ha första inflyttningarna hösten 2017. Området byggs av Pålssons Bygg och Invico.

– Vi är glada att kunna leverera snabb fiber och lokalt producerad fjärrvärme till Hovslätts Ängar, säger Anders Hasselberg på Jönköping Energi. Som kund kan du räkna med en smidig och trygg värmekälla året runt och ett stadsnät med ett stort utbud av bredbandstjänster.

Arbetet med Hovslätts Ängar kommer att starta i början av 2016. På området kommer det byggas två femvåningshus med 36 lägenheter samt radhus och fristående enfamiljshus. Tillsammans blir det ett 100-tal bostäder. Den första inflyttningen beräknas till hösten 2017.

– Trygghet och långsiktighet är viktigt för oss och våra kunder. Med fjärrvärme och stadsnät från Jönköping Energi får vi lösningar som är rätt ur ett miljö- och användarperspektiv, säger Kjell Karlsson VD på Pålssons Bygg i ett pressmeddelande.

– Det är otroligt spännande att vara en del av när Jönköping expanderar, säger Anders Hasselberg. Vi vill vara det självklara valet när det gäller värme och fiber och är säkra på att de som flyttar in på Hovslätts Ängar kommer bli nöjda med vår leverans.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.

-----

No more pages to load